Informatikusok és számítógép zsenik Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Windows vista volt a laptopomon amit windows 7re szerettem vna ujrarakni. Beraktuk a cdt. Elkezdtuk telepiteni majd befejezodott a telepites. Kivalasztottam a nyelvet leokeztam majd kidobta h telepites most. Mivel nem ertettem ezt az egeszet ramentem megint majd megszakitottam. Azota a gepem bekapcsol es behozza h windows 7 windows helydereallitasa es windows vista ha az elso kettore ramegyek akk ujraindul a gep. Ha a 3-ra akk pedig behozza h hibak keresese majd ugyanugy csak kek ablkaba mint az elobb es ott mar hibauzeneteket dobal barmire megyek ra. KERLEK SZEPEN mi lehet a problema? Mi a teenedo? Elore is koszonom szepen2015. jan. 18. 09:08
1/5 anonim válasza:
bios-ban átállítod hogy CD-ről bootoljon a rendszer. beteszed a win7 lemezt majd ujraindítod a gépedet.
és innan telepíted.
simán megint rámész a formázásra
2/5 anonim válasza:
telepítés után pedig szintén átállítod a biosban, hogy már ne a cd-ről akarjon bootolni, mert akkor újra telepíteni akar.
3/5 anonim válasza:
-én ezek után csinálnék egy tiszta win telepítést,mert ami most lehet a gépeden az egy gányolás,
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj h nincs meg az a lehetoseg h ezt megcsinaljam barmit is tennek vagy hiba uzenet vagy automatikusan ujraindul a gep. Es ugyanaz megint
2015. jan. 18. 10:10
5/5 A kérdező kommentje:
De ha leirjatok h h tudom biosban atallitani azt nagyon megkoszonnem
2015. jan. 18. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!