Számítógép zsenik?
Figyelt kérdés
sziasztok. hoztak nekem egy gépet hogy telepítsem újra. amikor össze kötöttem a monitorommal nem hozott be semmit. gondoltam biztos rossz hozza. osszekotottem a tv-vel de úgy sem hozott be semmit. elkertem azt a monitort amivel ok használták de meg így sem hoz be semmit. mit csinaljak?2018. febr. 4. 07:40
1/26 anonim válasza:
Hogy kötötted össze ? Milyen vezetékkel, és hova mit dugtál ?
2/26 anonim válasza:
A gép beindult?
Jó lenne tudni, hogy Hdmi vagy vga-val dugdostad össze.
#1 igaza van nem mindegy mit hova dugunk.😂
3/26 A kérdező kommentje:
a monitort és a gépet azzal a csavaros kabellel kötöttem össze és igen a gép beindult (vagyis a ventillator pörgött meg a bekapcsolo gomb is zölden világított)
2018. febr. 4. 07:51
4/26 anonim válasza:
Alaplapra csatlakozol vagy vga-ra ? Mert néha előfordul, hogy kimozdul a kártya, és ezért nincs kép. Esetleg másik kábellal.
5/26 A kérdező kommentje:
masik kabellel is próbálkoztam. és én azt honnan tudom hogy mire csatlakozok??
2018. febr. 4. 08:15
6/26 anonim válasza:
Ha több monitorcsatlakozó is van rajta, akkor álló ház esetén a fentebbi az alaplapi, abban az esetben valószínüleg a kártya az elsődleges. De ha szétszeded, akkor is láthatod. Nem lehet hogy ez túl nagy falat lesz?
7/26 A kérdező kommentje:
nekem csak újra kene telepíteni ami nem lenne nagy falat ha bejönne a gép.
2018. febr. 4. 08:56
8/26 anonim válasza:
Ja, nem olyan nagy falat, mikor be sem tudod kapcsolni. :D
10/26 szántóvető válasza:
majd kifizettetik veled a kárt.attól tartok csak egy balekot kerestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!