Hülyeséget csináltam! Még helyre lehet hozni? Bővebben lent!
Vettünk egy e-machines e525-ös számítógépet, nem volt rajta operációs rendszer, de valami linux alap lehetett rajta, mert amikor előszzör bekpcsoltam valami linux szerűt ki írt. Azt hiszem mielőtt elkezdtem rátenni az XP-t le kellett volna formáznom a c:-t, de nem formáztam le!
Most úgy csinál mintha elkezdené felnyomni az XP-t de az első újrainduláskor azt mondja lemezhiba és megkérdezi, hogy akarom-e cd ROM-ról ootoltatni, ha nem akarom kiír még pár sort és lefagy, ha cd-ről bootoltatom, akkor visszadob a windows telepítő elejére!
Segítsetek! Tudom, hogy hülye vagyok, meg, hogy aki nem ért hozzá mért próbálkozik, de feltettemmár pár gépre XP-t, de mostanában nem vagyok valami jó passzban!
Szóval most innen segítség!
Köszönöm a segítséget! Újrapartícionáltam, megcsináltam az NTFS formázást már a felhasználói fiókot állítgatom!
Még egyszer kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!