Miért fogy a tárhelyem egyfolytában?
C meghajtón minden bekapcsolásnál van kb 70-80gb szabad helyem, pár óra múlva már csak 2-3gb szabad helyem van, de miért?
Nincs semmi a gépen, elvileg vírus sincs rajta, sem a Defender sem a nod32 nem jelez hogy lenne vírus, Windows rendszer probléma lenne?
Mostanában hallottam valamit hogy gond van a Windowsnál, és a helyreállításán dolgoznak most. Lehet van köze ehhez?
Illetve van egy frissítés is, ami mindig 99%nál megáll, esetleg még ez ami okozhatja ezt az egészet?
"Illetve van egy frissítés is, ami mindig 99%nál megáll, esetleg még ez ami okozhatja ezt az egészet?"
Simán.
Ma már csak kb 40gb-t kapok vissza, és lemegy teljesen nullára!!
Mi a franc foglal ennyit a frissítésnél?
Biztos hogy a frissítés miatt csinálja ezt? Nagyon idegesítő már hogy nem tud frissíteni mert 99%-nál megáll, és ha azt akarom hogy újra legyen valamennyi tárhelyem akkor újra kell indítanom a gépet és fél óra 1óra mire visszakapcsol.
Mit csináljak? Egyfolytában fogy a tárhelyem, frissíti a nagy semmit, már idegesítő komolyan.
Lehet, az onedrive hülyült meg:
Hát megnéztem de semmi olyat nem találtam enyémben mint ami a linkben szerepel, ráadásul be se vagyok jelentkezve az onedrive-ba, nem tudom számít-e ez.
De mindegy kitöröltem aztán majd meglátjuk változott e valami.
Futtasd ezt a parancsot rendszergazdai parancssorból (windows gomb + X):
dism /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase
Elakadó Windows Update, írd be rendszergazdai parancssorba:
net stop wuauserv
Ez leállítja a frissítést, hogy a háttérben ne legyen futó folyamat.
Utána töröld a teljes tartalmát ennek a mappának:
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
Indítsd újra a gépet, és mehet a frissítés.
Azt írja a Windows Update nem lehet leállítani, vagy valami ilyesmit írt ki. :(
Letöröltem a mappát is, újraindítottam de visszajött az a mappa ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!