Fagy a gép egyfolytában!?
Teljesen jol működött idáig a pépem (windows 10) majd újratelepítettem mert nagy katyvasz volt már rajta.
feltettem mindent majd másnap reggel rögtön kékhalállal inditott ezután ujratettem megint és ismét kékhalál így inkább feltettem egy windows 7 et mert elegem volt.
Teljesen jó volt minden feltettem minden drivert frissitettem öket este még játszottam is ma meg egyfolytában fagy a gép kb percenként kifagy minden majd megint vissza jön. A hardverekkel semmi baj mivel újratelepítés előtt minden jó volt.
Hamburg 530 wattos táp
gtx 1050ti
amd fx 8320-8core
1tb lemez terület
Vannak véletlenek.
Első körben én mindenképp hardveres gondra tippelnék, megnézném a winchester állapotát Hard disk sentinellel, és futtatnék egyik éjszaka egy memtestet (már van pendrivera is, bootolható).
Ha egyik sem kiabál, hogy gond van, akkor újratelepítés után a driverezést tesztelgetve csinálnám. Pl. első körben felteszem az alaplapi drivereket.
Használom.
VIdikari driverét gyártó oldaláról.
Hazsnálom.
Hangkártya, stb maradékát, hogy kiderüljön melyiknél van a gond.
Nekem a megérzésem egyébként az, hogy a winchester a ketyós.
Nem tudom mi van most de egyenlőre most jó minden.
reggel viszont nagyon bolond volt.Megnézem lesz e még ilyen mert most ugyanúgy faszán megy minden mint tegnap.
Takarítsd meg a hardverek kontakt-csatlakozó felületét.
Járasd meg a csatlakozókat rajtuk és a kártyákat a slotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!