CS:GO-ba ha reportolnak mennyi idő még ki OW-znak? (ha ki ow-znak)
Szia!
6 report után mész OW-ra (ahol azért nem a legjobb lenni,engem úgy bannoltak, hogy nem csaltam és hiába fellebbeztem :') ). Egyébként nem bannol a VAC "visszafelé". Amikor használta nem volt detected, tehát ha később az lesz sem fog bant kapni (kivéve ha akkor is használja).
Pont az a rendszer lényege hogy amikor használja akkor detektálja csalást, de nem bannolák azonnal a csalót, hanem meghatározott ütemezés szerint egyszerre bannol minden megjelölt csalót a rendszer. Ez megfigyelhető a VAC-ban grafikonon mert mindig egy tüske mutatja azt:
Hiába csalt, nem fogja neki semmi kiírni hogy megtalálták, csak amikor majd eljön a következő ban-hullám és ő is megy a levesbe a többi csalóval. Olyan nincs, hogy ha egyszer csalt akkor nyugodtan lehet következmény nélkül, de ha kétszer akkor ejnye-bejnye.
Az undetected csalások jellemzően jó drágák és hosszabb időbe telik míg a rendszer érzékeli őket, de mindenféle kétes oldalról származó ingyenes vagy pár eurós csalások már ismertek és szinte biztos hogy flaggelik a felhasználót érte. Volt olyan felhasználó is aki csinált egy nem detektálható csalást és több hullámban elterjesztette azt, hogy a csalók vigyék a hírét. Csak közben volt benne egy időzítő ami X időpontban aktiválta azt a kódrészletet amit a VAC már felismer. 5500 letöltőből 3000 VAC-kal végezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!