Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CS:GO-ba ha reportolnak...

CS:GO-ba ha reportolnak mennyi idő még ki OW-znak? (ha ki ow-znak)

Figyelt kérdés
Reportoltak engem egy versengő mecsben csgo-ba és azóta eltelt 2 nap.Mennyi idő még a reportokat ellenzőrzik és elbírálják?

2018. jan. 7. 13:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha nem reportoltak elegen, akkor nem jutott el az OW-ig, illetve ha úgy ítélték meg hogy nem történt semmi arról sem kapsz értesítést. Ha csaltál és elegen jelentettek, akkor is eltehet pár nap mire ~10-en megnézik.
2018. jan. 7. 13:13
 2/15 A kérdező kommentje:
Ohh értem :D igazából nem csaltam csak úgy ellőtem egy srácot awp-vel falon át hogy öröm volt nézni xD azt már pörgött a chat is hogy smurf/wallhacker
2018. jan. 7. 13:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Egy lővés alapján nem fognak kitiltani.
2018. jan. 7. 14:50
 4/15 anonim ***** válasza:

- Egy meccs nem számít, sok report kell sok meccsen

- Egy lövés nem számít egy meccsben, inkább hogy merre nézel, mit követsz a falon át

- 1-2 hétig akár folyamatosan is csalhatsz napi pár meccset

2018. jan. 7. 14:54
 5/15 A kérdező kommentje:
hát szentem nem éri meg csalni :D bár bevallom egyszer-kétszer bekapcsoltam de az elég feltűnő volt mikor egyedül lehoztam 1v3 ba úgy hogy mindet előttem hedibe
2018. jan. 7. 15:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Ja, ha tényleg csaltál akkor inkább a VAC miatt kell aggódnod. A rendszer nem azonnal bannol, hanem megadott időközönként, így aki többféle csalást is kipróbál nem fogja tudni eldönteni hogy melyik működött és melyik aktiválta a VAC-ot.
2018. jan. 7. 15:58
 7/15 A kérdező kommentje:
hát ez kb 4 napja volt hogy csaltam akkor is 1 meccset és nem kaptam vac tiltást
2018. jan. 7. 16:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Hehh akkor a következö vac hullámnál 1-2 hónapon belül aggódhatsz.
2018. jan. 7. 16:06
 9/15 A kérdező kommentje:
de ha addig nem csalok akkor nem kapok vac tiltást igaz?
2018. jan. 7. 16:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, mert visszamenőleg minden csalást detektál két tiltási hullám között. Ha egyszer csaltál kis sunyi módon szerinted az nem csalás? Ugyanúgy rába-sztál mint aki nyíltan szétaláz mindenkit a spinbottal.

Tanulj meg értelmesen játszani, vagy menj vissza Minecraftozni.

2018. jan. 7. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!