Az lenne a kérdésem hogy egy ikerháznak az egyik felén a tetöt meglehet e emelni tetötér beépités céljábòl? A tetöszerkezetet cserélni szeretnék mindenképpen.
Könnyüszerkezetes tetötèr lenne vizes blokk nèlkül a hàz alapterülete 60nm
Ha lehet emelni akkor szerintetek körülbelül milyen összegre lehet szàmítani? Csak szerkezetileg kell kèsz legyen vàlaszfalakat èn megcsinàlnàm meg a szigetelèst. Vàlaszokat elöre is k
Szerintem 10 alatt is bőven megoldható, hiszen nem terveznek vizesblokkot.
Arra kellene ügyelni, hogy teljes értékű belmagasság legyen majd felül is, és ne kelljen a tetősík miatt hajlongani a szobákban.
Ráadásul ne feledd, hogy a kicsi az alapterületből még lejön a lépcsőfeljáró alapterülete is kétszer!
Természetesen, csak ha nem eszement tyúklétrát/medvelépcsőt terveznek majd, hanem egy normális méretűt, ahol pl. egy szekrényt is fel lehet egyben vinni az emeletre.
Mi pont most építettük be a tetőteret (szint emelés nélkül). 17 millió lett a vége, bár van fent vizes blokk, mivel a lenti fölé épült, nem ez képviselte az igazán nagy költséget.
Engedélyeztetni kell és ha olyan a tetőszerkezet, akkor lehet nem is megoldható. Az összkép miatt is megvétózhatják.
Szerintem nagyon nagy macera, utólag már nem döntenék emellett. Bár mi eladásra szánjuk hamarosan, úgyhogy nem vagyok kifejezetten csalódott, tudom, hogy vissza fog jönni az ára.
Ejha en ugy gondoltam olyam 3 milliobol megvan kb...
Bàtyàm tavaly csereltette a tetöt 1,2millio volt
Gondoltam plussz 1-2 millioèrt belefer az emeles.
Azt elfelejtettem mondani hogy padlàs van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!