A MEGA felhőtárhely most már csak 15 gigát add ingyen?
Olvastam külföldi oldalakon is hogy csökkent a tárhely.
Ha letöltöm ezeket az alkalmazásokat akkor növekszik a tárhelyem, de azt olvastam csak ezek is 30 napig. Igaz lehet?
Kép: [link]
Kép: [link]
Olyan rossz lett ez a MEGA mint az OneDrive. Direkt csinálják ezeket az emberekkel?
Inkább zárnák be ezt a kettő felhőtárhelyt.
Nem tudom miért nem lehet rendesen válaszolni.
A sók adatot le törlik akkor van a baj ezzel a csökkenéssel.
Szerencse engem nem érint hogy elvesznek adatok.
A sók illegális film megosztás Megáról a letöltő oldalakra hamarosan a rendőrök be zárják mint a Megaupload-ot.
Nem tudom, te miről beszélsz. Nekem alapból 50 gigát adott. De akkor lehet hogy ez csak 2018-tól érvényes, nem tudom.
De ha oda van a többihez is írva mellé akkor lehet hogy csak 30 napig ad bónuszt.
Hogy miért csinálják?
Sok pénzt akarnak.
#7: Ezek ugyanolyan jó alternatívák. Mondjam hogy baromság merevlemezen tárolni, mert átlagosan 5-10 évente tönkremegy, leejted vége, ellopják megnézik az adataid? Ennek ellenére van elönye is.
Tudni kell a korlátait, biztonságát, elönyeit.
wampax Akkor szerinted hol tároljam a sók letöltött kedvenc filmjeimet kb 2000 db, és letöltött zenéket kb 1000 db, és sók képet a volt barátnőimről?
Hol vannak biztonságban az adatok?
Tudom több helyen is kell tárolni őket, de most nem ez a kérdés. Te azt mondtad nem biztonságos nagyon a merevlemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!