Kinézet állítás Windows 10-nél?
Köszönöm a választ! Sajnos ez a módszer az összes elem méretét egyszerre növeli és nem csak a szöveget, hanem pl. a parancsikonok méretét is. A korábbi Windows 10 verziókban volt egy remek lehetőség kizárólag a szövegméretek beállítására. Gépház>Rendszer>Speciális megjelenítési beállítások>Szöveg és más elemek fejlett méretezése>Csak a szövegméret módosítása(Alatta:Az összes asztali elem mérete helyett módosítsa csak egy adott elem szövegméretét) > Egy ablakban: Címsor, többi elem választása, mellette lévő ablakban a méret.
(A régebbi Windowsokban itt még a betű típusát és színét valamint az ablak és az alkalmazások hátterét is be lehetett állítani.) Nos, ha frissítünk a legújabb Windows 10-re, akkor ez a lehetőség eltűnik. Marad az, amit írtál. Szerencsére megtaláltam a módját, hogy csak akkor települjön a frissítés, ha én engedélyezem. Így aztán ha valami nem teszik, visszaállok a régi rendszerre. De kiváncsi lettem volna, van - e valami más lehetőség a beállítások megtartására vagy újbóli beállítására. Ja igen, én még a hagyományos módon dolgozom asztali gépen. Semmi csempe, felhő, érintőképernyő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!