Miért fogad mindig fekete képernyő bejelentkezés után, ha frissítem a windowst?
Figyelt kérdés
Kb. 1-2 hónapja a windows 10 frissítette magát, és utána, ha bejelentkeztem, fekete képernyőt láttam csak. A feladatkezelőt tudtam csak előhívni. Csak úgy sikerült megoldanom, hogy alaphelyzetbe állítottam a gépet (személyes fájlok megtartásával). De egy újabb frissítés megint tönkretette. Próbáltam többféle dolgot is, amit a neten a találtam, nagy részükre nem is emlékszem már mi volt az, azt tudom, hogy az eszközkezelőben tiltottam le a videokártyával kapcsolatos valamiféle illesztőprogramot csökkentett módban, meg megpróbáltam a tiszta indítást vagy mi a neve, de megint csak az alaphelyzetbe állítás segített, de ezután le is tiltottam a frissítést. Így jó is volt. De az utóbbi időben több gondom is volt a géppel, pl. áruházat nem sikerült elindítanom, a telepítések meg egyéb programok valamiért leterhelték a HDD-t (100%-on pörgött pár MB/s-os működésnél, le is lassult a gép ilyenkor, de pl. másolásnál, amikor jóval gyorsabban dolgozott, meg sem közelítette a 100%-ot). Úgyhogy gondoltam megpróbálkozok a júniusi frissítéssel, hátha segít, de ahogy bejelentkeztem, megint csak a fekete képernyő fogadott. Most is csökkentett módban van, ilyenkor megjelenik minden rendesen. Az alaphelyzetbe állítást eléggé unom már, meg azért jó lenne ha tudna rendesen frissíteni, ezért gondoltam, hogy írok ide, hátha van valakinek végleges megoldása.2017. jún. 28. 18:06
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg a gyártó oldaláról letölteni és telepíteni a grafikus kártyádhoz a legújabb illesztőprogamot, akkor talán utána már nem buzerálja a windows update.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem sikerült, vqlami olyasmit ír, hogy nincs digitális aláírás.
Azóta megpróbáltam egy másik géppel is, átettem a HDD-t, de ugyanaz van ott is, feketeképernyő. Csináltam egy másik fiókot is Powershellben, de ott még csökkentett módban is fekete képet ad.
2017. jún. 29. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!