Linnax kérdése:
Hogyan kell játszani a Assassin’s Creed Black Flag játékot?
Figyelt kérdés
Soha életemben nem játszottam még ilyen játékot!!! Ráadásul 62 éves vagyok, tehát még egy óvodásnál is kevesebbet értek hozzá. Egyáltalán hogyan és mivel kell irányítani, kezelni, mit kell csinálni, hogy elinduljon? És hol? melyik képre lépjek be? Segíteni csak az tud, aki úgy el tudja magyarázni, mintha egy kutyát tanítana be, tehát abszolút alapfokon. Egérrel, nyilakkal, mit keressek, hova menjek, mindent, aprólékosan. Egyetlen ilyesmifélét játszottam, az Age of Empirest, de csak az első részét!Ahhoz hasonlít?2017. dec. 13. 17:43
1/2 anonim válasza:
Nem hasonlit. Ebben fokent tengeri csatakat vivhatsz.
2/2 anonim válasza:
Hu ez eleg nehez ugy.
Alt w. Vel mesz elore a val balra d vel jobbra
S meg hatra egerel hogy merre nezel.
A map vagyis terkepen kulonbozo ikonok jelenek meg amit kovetned kell majd.
De ezt leirni nagyon nehez.. vannak bevezeto feladatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!