Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Assassin creed IV: Black Flag...

Assassin creed IV: Black Flag Elvileg csak akkor tudok játszani multiba ha megveszem eredetibe ez igaz?

Figyelt kérdés
Elég drága még nekem hogy megvegyem emiatt hogy játszak multiba pedig nagyon megfogott igy videók alapján esetleg valaki tudja hogy ha letőltöm ingyen akkor is tudok multizni?

2014. febr. 27. 21:07
 1/5 anonim válasza:
az AC játékok multija iszonyat béna. Azt hiszem az AC3-at vettem meg, és néhány óra után elegem lett belőle. A single az ami igazán ütős.
2014. febr. 27. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés... Hanem hogy törten is lehet multizni vagy csak eredetin?
2014. febr. 28. 11:59
 3/5 anonim válasza:
Talán Tunglén át próbálkoznék. Azért írtam, amit írtam, hogy ne fáradj, mert az AC játékok nem érik meg multiban.
2014. márc. 1. 00:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó de azért kiprobálnám,hogy milyen a multija.
2014. márc. 6. 07:13
 5/5 light25 válasza:
igen az eredeti kell hozzá amivel csinálni kell egy fiokot az Ubisoftnál és kész.Az előző részek multija valóban nem nagy durranás de ennek a résznek szerintem jó lett érdemes kipróbálni
2014. márc. 7. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!