Assassin's creed unity a 9. szekvenciáig engedett játszani, azóta nem tölt be a játék. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Megkaptam karácsonyra az eredeti Assassin's creed unity-t és eljutottam a 9. szekvenciáig. Ott történt egy játékhiba, kiléptem és azóta nem indul el a játék. A főmenüben rá tudok nyomni a játék folytatására, el is kezd tölteni, de nem tölt be2014. dec. 27. 22:49
1/5 anonim válasza:
Az Ubi fórumán érdemes kérdezősködni. Ha eredeti a játék, akkor esélyesen van ott más is hasonló problémával, talán megoldással is.
2/5 anonim válasza:
Szedj le egy ac unity savegames mappát aztán telepítsd újra a játékot és rakd be a save games mappát a helyére és válaszd ki a 9. szekvenciát
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kedves utolsó, meg tudod mondani, hogy hol találom ezt a savegames mappát?
2014. dec. 28. 11:55
4/5 anonim válasza:
Cheat Engine nevű programmal is ki lehet javítani, csak ki kell választani a programot a cheat engnen belül, majd katt a speedhack-re oldalt, a speedbe 0.3-as sebességen sikerült nekem
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok, cheat engine 6.4 kell és enable speedhack nem speedhack. Szerintemm nézz valami videót róla, mert mobilról írok, tehát nem biztos hogy jól írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!