Windows old mappa?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy mi miatt lett a gépemen egy windows old mappa.
Nem lett újratelepítve meg semmi ilyesmi, egyszer csak ott lett.
A másik pedig, hogy hogyan tudom törölni, mert a lemezkarbantartóban nem lehet sehogysem, rendszerfájlok törlésével ugyan úgy ott marad, visszanyerhető lemezterületnél meg 7mb-ot ír, a sima törlést pedig nem engedi.
Hogyan tudom törölni??
2017. dec. 4. 11:28
1/4 HyperPosSum válasza:
Hagyd békén. Az a mappa egy nagyobb Windows frissítés után lett ott, elméletileg pár hónap múlva el kell tüntetnie a gépnek magától.
2/4 anonim válasza:
Nagyobb frissítésnél elmenti a régi rendszert, az van ott.
A lemezkarbantartót rendszergazda módban kell futtatni, akkor engedni fogja. De 30 nap múlva amúgy is automatikusan törlődik.
3/4 A kérdező kommentje:
Lehet hülye kérdés , de így is elfog tűnni hogy már megpróbáltam törölni ? Vagy az nem befolyásolja?
2017. dec. 4. 11:35
4/4 anonim válasza:
de nem sikerült törölnöd. hagyd a helyén az öreg ablakok mappát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!