Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10-ben hogy állítsam...

Windows 10-ben hogy állítsam be hogy ne figyelje a rendszer a legutóbbi mappákat vagy mappa 'Legutóbbi' előzmények törlése?

Figyelt kérdés

Most nincsenek mappaelőzményeim mert egyenként kellett kitörölnöm legalább 200 mappa előzményt, azért így sok egy kicsit.

[link] ,

Az is jó ha tudtok olyan 'trükköt' amivel egy kattintással törlöm az előzményeket.

2017. okt. 3. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
fájlkezelő beállításait nyisd meg és ott ki lehet venni azt hogy mutassa az előzményeket
2017. okt. 3. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten szeretem ezt a funkciót, sokszor megkönnyíti a dolgokat.

Ha néha használod, és néha neked is könnyebbség, akkor az egy (na jó, három) kattintásos megoldás: Ccleanert elindítod (egy kattintás), analyze gomb (ha válogatnál, mit törölsz, opcionális, még egy kattintás), takarítás gomb (harmadik kattintás).

Évek óta Ccleanerrel szoktam takarítani a gépet, az törli ezeket is. Az első indításkor érdemes átnézned a beállításokat, nehogy elvesszen valami, amire szükséged lenne.

2017. okt. 3. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:

"Én kifejezetten szeretem ezt a funkciót, sokszor megkönnyíti a dolgokat."

Igen, sajnos az újabb vírusok is pont ezt a funkciót használják ki és a leggyakrabban használt mappákat kezdik először titkosítani. Aztán ha fizetsz, talán vissza tudod állítani az adataid.

2017. okt. 4. 07:11
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 a user error nyomán a vírusok bárhogy feljutnak a gépre, és bárhogy feltalálják magukat. Magyarul ha a felhasználó hülye, és ész nélkül tölt le, nyit meg mindent megfelelő védelem nélkül, akkor ez a funkció nem oszt, nem szoroz. A zsarolóvírusok máig azért életképesek, mert rengetegen ülnek a gép előtt, akik hozzáértőnek képzelik magukat csak azért, mert meg tudnak nyitni egy e-mail küldő programot.
2017. okt. 4. 10:06
 5/7 AntZ ***** válasza:
100%
Jobb gombbal kattints a Start menü gombjára. A listában válaszd ki a Számítógép-kezelés menüpontot. Az itt megjelenő ablakban a bal oldali oszlopban válaszd ki a Szolgáltatások és kiszolgálói alkalmazások menüpontot, majd ezen belül a Szolgáltatásokat. A megjelenő lista alján találod a Windwos Search-öt. Ha erre kétszer rákattintasz, akkor megjelenik egy újabb ablak, ahol az indítás típusánál állítsd a Kézi lehetőségre az Automatikus helyett. Rákattintasz az OK-ra, és kész.
2017. okt. 4. 10:07
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 - sikerült azzal ahogy leírtad , köszi mindenkinek.
2017. okt. 4. 17:51
 7/7 AntZ ***** válasza:
Szívesen!
2017. okt. 5. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!