Windows 10-ben hogy állítsam be hogy ne figyelje a rendszer a legutóbbi mappákat vagy mappa 'Legutóbbi' előzmények törlése?
Most nincsenek mappaelőzményeim mert egyenként kellett kitörölnöm legalább 200 mappa előzményt, azért így sok egy kicsit.
[link] ,
Az is jó ha tudtok olyan 'trükköt' amivel egy kattintással törlöm az előzményeket.
Én kifejezetten szeretem ezt a funkciót, sokszor megkönnyíti a dolgokat.
Ha néha használod, és néha neked is könnyebbség, akkor az egy (na jó, három) kattintásos megoldás: Ccleanert elindítod (egy kattintás), analyze gomb (ha válogatnál, mit törölsz, opcionális, még egy kattintás), takarítás gomb (harmadik kattintás).
Évek óta Ccleanerrel szoktam takarítani a gépet, az törli ezeket is. Az első indításkor érdemes átnézned a beállításokat, nehogy elvesszen valami, amire szükséged lenne.
"Én kifejezetten szeretem ezt a funkciót, sokszor megkönnyíti a dolgokat."
Igen, sajnos az újabb vírusok is pont ezt a funkciót használják ki és a leggyakrabban használt mappákat kezdik először titkosítani. Aztán ha fizetsz, talán vissza tudod állítani az adataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!