Windows 7 megosztás beállítása?
A Canon fényképezőgépemről csak wifi-t használva vagy a memóriakártyát kiszedve tudom átteni a képeket a gépre.
Fényképező -> Wifi -> Router -> LAN (kábel)-> Laptop: működik
Fényképező -> Wifi -> Router -> WLAN (wifi) -> Laptop: nem működik.
Amikor a laptop kábel helyett wifin kapcsolódik a routerhez, nem találják meg egymást. Amint bedugom a kábelt, megvan a kapcsolat a fényképezőgéppel.
Hol lehet a hiba? Nincs semmi kábelre vagy wifire vonatozó beállítás sehol, hogy az egyiken működjön, a másikon ne. Érthetetlen.
"Nincs semmi kábelre vagy wifire vonatozó beállítás sehol ..."
Pedig szokott lenni, pont azért, hogy a wifire lépő (jellemzően vendég) eszközök egymást ne lássák
Elárulnád, merre keressem? Szórakozok vele egy ideje, egy kva mappát sem tudok megosztani a gépről, mindig hibába ütközök: ez a mappa nem osztható meg, a hálózat/gép neve mappa nem érhető el, az otthoni csoport nem tartalmaz személyeket, nincs otthoni csoport...
Nem is annyira kell a fájlmegosztás, már kínomban mindent állítgatok, wifi-n akkor sem működik.
A probléma megoldódott, most már működik kábellel és wifi-n is. A lenti két dolog közül volt valamelyik a megoldás.
1: A gépről eltávolítottam majd úratelepítettem a Windows Media Player-t, ami törölte majd újratelepítette a médiaadatfolyam továbbítás nevű szolgáltatást.
2: Kicseréltem az eddigi routerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!