LG Optimus GT 540 beállítása modemként. Hogyan?
Üdv!
Adott a fenti telefon, aminek az internetét szeretném számítógépen használni
Hogyan lehetséges ez?
1. kábellel összekötöd a telefont a géppel
2. LG PC Suite, vagy valami ilyesmi módban csatlakoztatod
3. elindítod az LG PC Suite programot
4. kiválasztod a csatlakozás az internetre lehetőséget
5. beállítod - vagy kiválasztod a megfelelő konfigutációs beállításokat
6. katt az "OK", vagy a "Csatlakozás az internetre" gombra
7. majd utána élvezheted az internet által nyújtott opciókat
Ezaz, hogy csatlakozáskor nem ad be semmit a telefon, csak azt, hogy ha USB - n akarok adatot átvinni, akkor tapicskoljak [IDE] , de ez nem a modemre való, csak fájlátvitelre (ilyenkor a telefonnal nem is lehet mást csinálni)
Semmi más lehetőséget nem ad elő...
Próbáltam ezt "bekapcsolva" is, és csak "simán" USB - re dugva is, de így nem sikerült csatlakozni
...azaz nem én próbáltam, hanem az ismerősöm, csak ő nem nagyon ért hozzá, ezért próbálok segíteni, de már jó ideje szenvedünk vele....
Leszedett hozzá egy olyat is, hogy "LG GT540 MODEM Driver" de ezzel se járt sikerrel....
Tiszta idegesítő, mert már néhány telefon modemként való beállítását csináltam, 10 perc volt a leghosszabb idő, általában a PC-Suite elég volt hozzá (max. + 1-2 beállítás a telón, ill. a gépen) , de MINDHEZ volt értelmes leírás....
Ehhez meg nem találni semmit, amit meg igen, az nem működik.....
Eddig ilyenekkel volt dolgom:
(Leírom, hogy mit kellett vele csinálni)
Sony Ericsson K510i - PC Suite + Dial-Up beállítás
Sony Ericsson K770i - Pc Suite
Sony Ericsson W200i - Pc Suite
Huawei U8500 - Telefonban volt WiFi Hotspot, így nem nagyon kellett állítani, egy WiFi adapterrel simán ment (sőt, másik Wifi - s telefonnal is neteztek "vele" )
Samsung Galaxy Mini - ugyanaz, mint a Huawei U8500 - nál
Samsung Galaxy Mini - Samsung Kies
Samsung Galaxy Ace - Ua. mint a Galaxy Mini
LG GT 540 - Nem megy sehogy se
Amúgy Telenoros
Néztem a Telenor oldalán egy leírást, mert a gép felismerte modemként a telefont, de elakadtunk...
Beállítottuk az oldal alapján a Dial-Up - ot, de nem bír tárcsázni, 720 - as hibakód.....
Megpróbáltuk.
Kiírta h csatlakozik, de nincs adatforgalom, aztán megszakadt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!