Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet beállítása XP-n?

Internet beállítása XP-n?

Figyelt kérdés
Van egy asztali PC-m (win7), egy régi laptopom (winXP), és egy TP-LINK routerem. A nagygépre tökéletesen jön a net, de a laptomon nem tudom beállítani. (nem wifit akarok a laptopra!) Az XP-n mindig is nehezen ment nekem az internet beállítása, és most sem megy. Mit tegyek? Hogy kell?

2014. máj. 25. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:

összekötöd zsinórral a tp link routert és automatikusan fog kapni IP címet.

nyisd meg a xp-n a vezérlőpult hálózati beállításokat

de itt egy autista fiatalember egész jól elmondja

https://www.youtube.com/watch?v=cYSOC6iXdkk

2014. máj. 25. 09:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen ezt néztem, de nekem a vezérlőpultban nincs olyan varázsló amit ő nyit meg....
2014. máj. 25. 09:30
 3/4 A kérdező kommentje:
És a hálózati kapcsolatok is tök üres... se helyi kapcsolat, se semmi.... és amik ott vannak varázslók, egyszerűen nem jók... nem tudom hogy kell.... Már az összes beállítást próbáltam..
2014. máj. 25. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nincs a hálókártyád drivere feltelepítve. Aki anno feltette a rendszert a gépedre, azt keresd meg, és vág állon úgy, hogy kiessen 2 foga. Utána rakd fel a hálódrivert, és menni fog a net.
2014. máj. 25. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!