Tech kérdések (? )
Több kérdésem is lenne.
1.Szeretnék memóriát venni, de nagyon drágák. Ezért szeretném a corsair oldaláról rendelni. Ez miben fog eltérni mintha itthon venném(gondolok itt garanciára, kiszállításra...stb)?
2.Egy kész számítógépet hogy kell összekötni egy monitorral?
3.Hogyan és milyen alkatrészekkel tudnék egy hatékony léghűtést a házban?
Úgy hirtelen ennyi de valamit biztos kihagytam, de azt majd leírom.
1. Ha EU-n belulrol jon akkor a borzalmasan sok postakoltseg, ha kivulrol akkor +afa +vam.
2. VGA, DVI, HDMI, DisplayPort portokon keresztul. Nezd meg a monitoron milyen van, aztan nezd meg a videokartyat (ha nincs akkor alaplapot).
3. Bolti hazhoz es processzorhoz adnak ventillatort, ezek elegendoek a mindennapi hasznalathoz.
Ha ennel tobbet/halkabbat szeretnel, akkor a CPU-ra is vehetsz (amekkora befer a hazba), vagy a hazra is tehetsz (doksiban le van irva hova mekkora fer).
1.körülbelül mennyi lenne a posta költség? és más változás nem lenne?
2.Ezt úgy értem hogy a monitort és a gépet be kell dugni a konnektorba. A monitort a videókártyával kell összekötni vagy az alaplappal?
3.Ezt pedig úgy értem hogy hova szereljek ventiket és milyeneket és hol állítsam be/ki fújásra vagy szívásra.
Mi lenne a legjobb elrendezés
1. Corsair nem is szallit Magyarorszagra. Ugy tudod megnezni, hogy elkezded a termek megrendeleset.
2. Ha van videokartya, akkor azzal. Ha nincsen, akkor az alaplapon van az integralt videokartya kimenete.
3. Ez kb. mindentol fugg. Ne fujjanak keresztbe.
Peldaul elol be, hatul es fenn ki. Ha alsotapos, akkor ott nyilvan be, tobbi ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!