Próbálok már egy ideje olyan helyet találni, ahol végre segítségre lelni?
Na szóval, a lényeg, hogy kérdésem főleg a 20 év feletti dolgozó emberek felé irányul akik infósabb vagy teches vonalon mozognak.(Ki ne hagyjam, hogy Kecskemét mint elsődleges helyszín, mert jelenleg itt tartózkodok, de persze más város is alkalmas lehet.)
Én egy 19 éves fiú vagyok, érettségi után egyetemre készültem de rá kellett jönnöm még az első félév vége előtt, hogy a választott szak nem nekem való, de az is igaz hogy az ottani tanulás készülési dolgok is közrejátszottak ebben szóval elkezdtem dolgozni egy olyan helyen, amit én csak ugródeszkának szeretném használni és főleg infósabb teches dolgok érdekelnének, mint munkahely viszont sajnos nincs ennél konktétabb elképzelésem nagyon a jövőmről. Így egyedül érettségivel pályakezdőként ilyesmi munkákat keresnék ahol esetleg betanítanak dolgozni vagy valami olyan képzés amivel ipyen területeken tudok elhelyezkedni mert szeretek pc-vel dolgozni és igen sok órát töltök szóval talán kicsit magasabb szinten is állok, de nem biztos.:smiley:
Szóval ha tudtok ilyen helyet vagy ahol melóztok van ilyen lehetőség vagy bármi egyéb forrás szívesen fogadnám a tanácsokat is a segítségeket is igazából bármilyen építő jellegű kommentet.
Igazság szerint nem tudom, hogy ez e a megfelelő platform ilyeneket kiírn, de úgy voltam miért ne!?
Sajnálom a sok szöveget de próbáltam minél jobban leírni mi zajlik a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!