Egy kis adag segítségre lenne szükségem mert már nem tudom mi van. Hogy bírjam működésre az Xbox One controllert?
Figyelt kérdés
Ma vettem egyet gépre és nem jó egyszerűen akármit csinálok. Arra gondoltam,hogy egy bluetooth adaptert kéne vegyek mert a gépen nincs és akkor összetudnám hangolni a kontrollert meg a hozzátartozó adaptert.
De volt a boltban olyan is amihez volt valami Charge kit dolog. Nem tudom,hogy olyan kellett volna? Már teljesen összezavarodtam. Tisztába tudná valaki ezt az egészet tenni?
2016. dec. 10. 15:59
1/5 A kérdező kommentje:
Ilyet vettem: [link]
Most olvastam,hogy ez nem támogatja a bluetooth-t. Szóval úgy néz ki elszúrtam
2016. dec. 10. 16:03
2/5 anonim válasza:
Csak az Xbox One S verzós kontrollerek mennek kapásból PCvel (bluetoothon Win10 egyből felismeri). Sajnos a sima kontrollerhez kell az a kis adapter amit linkeltél, tehát a konzolos változat (amihez alapból nincs ilyen) az nem fog menni anélkül. Külön szerintem lehet venni, de úgy emlékszem nem túl olcsó.
3/5 A kérdező kommentje:
Végre világos, köszi. Az a kis adapter meg van,együtt vettem őket. Néztem videókat,hogy hogy kell azt a hibát megoldani ami nekem is van és amikor telepíteném akkor azt írja ki,hogy talált illesztőprogramot,de a telepítés során hiba történt. Meg hibakód 10-et is ír.
2016. dec. 12. 16:27
4/5 A kérdező kommentje:
Sikerült elérni azt,hogy mindkét dolog világítson,azaz összhangba hoztam őket,viszont a controller még mindig nem reagál. 52-es hibakód volt,a WIN nem tudja ellenőrizni az illesztőprogramot.
2016. dec. 12. 18:05
5/5 anonim válasza:
Ennyit tudok hozzátenni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!