Shwansii kérdése:
Segitségre lenne szükségem. Hogy lehet androidra IOS szoftvert rakni?
Figyelt kérdés
Olyan legyen mint egy klon csak mégse,
nagyon fontos lenne válaszokat elöre is köszönöm
2016. okt. 27. 22:24
1/12 anonim válasza:
mármint tönkre akarod tenni a telefonodat? vagy mire is van pontosan szükséged?
3/12 anonim válasza:
Az ios is ugyanúgy egy operációs rendszer mint az android, szóval androidra sehogy. Max az alap kezelőfelületének a kinézetét tudod olyanná változtatni, de attól az még nem ios rendszer.
4/12 jampi996 válasza:
Előttem válaszolóknak igaza van. Sehogy. Ha csak a kinézetét szeretnéd átalakítani, akkor Play áruházban fogsz rá találni hátteret, stb, de maga a kezelőfelület sohasem lesz olyan, mint amilyet szeretnél, ha csak nem használsz a klsőbbiekben IOS alapú eszközt.
5/12 A kérdező kommentje:
Igen rosszul irtam a kinezetett akarom de nem launcherel (aki ert a telefonokhoz az erti mire gondolok
2016. okt. 28. 08:44
6/12 anonim válasza:
ha nem launcherrel akkor mivel? Sok más opciód nincs.
7/12 anonim válasza:
Én értek a telefonokhoz, de nem értem hogy mi a gondod. Ciki a haveri körben az android?
8/12 A kérdező kommentje:
Nem ciki volt Iphone-om de ossze tort és nem vagyok gazdag és nem akarom azt h anyamek vegyek meg nekem a icon es hasonlo dolgok tetszenek es egyik haverom megoldotta ugy hogy androidos teloja volt de Ios kinezet (semmi launchert nem toltott le) es en erre akarok kijukasni hogy nekem is ugy kene igazabol
2016. okt. 28. 16:36
9/12 anonim válasza:
Vannak icon pack-ok is fent, amihez nem kell semmi.
10/12 anonim válasza:
És nem vagy beszélőviszonyban a "haveroddal"? Esetleg megkérhetnéd, hogy mesélje el neked, hogyan csinálta, ha már őt akarod leutánozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!