Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Life is strange kérdések?

Life is strange kérdések?

Figyelt kérdés
Sziasztok, sajnos nem volt még esélyem magyarúl játszani a játékkal, de nagyjából értem miről szól, viszont ködös, egy pár dolog, pl ki az a Rachel, hogy tűnt el és miért, mi történt Chloe-val, hogy barátkozott össze Max és Chloe, és ki az a beteg kislány a sztori végén, valaki aki vevő kicsit részletesebb leírást adni a sztorit illetően, megszólalna? Köszönöm!

2017. jún. 15. 15:52
 1/5 Takysoft ***** válasza:

Van hozzá fordítás. Tökéletesen működik, tedd fel, és játsz vele magyarul. Ingyenes a magyarítás is, és ha nem sikerülne telepíteni, akkor írj rám, abban is szívesen segítek :)

De azt inkább priviben, főleg akkor, ha nem hivatalos forrásból szerezted be a játékot :P

Spoilerek nélkül.

Te egy Max nevű csaj vagy, aki anno elhúzott a városból, mint a vadlibák, hátraagyva életét, és legjobb barátnőjét Chloe-t.

Node a high school(középiskolaféle) tanulányaira visszatért, és így megismert Chloe-t is újra :)

Rachel akkor jött a képbe, amikor Te (Max) elhúzott, ő lett ugyanis Chloe új legjobb bartnője. (BFF)

Érkezésed előtt azonban eltűnt... Hogy ennek mi az oka, az majd szépen kiderül a játékból, és nem szívesen lőném le, mert érdekes a story.

Chloe és Max megismerkedése nincs túlságosan részetezve, ismerik egymást régről, ennyi. Talán a naplóban vannak erre morzsák, nem olvastam el mindent nagyon.

Az a beteg kislány... hát ha arra gondolsz, aki tolószékben ül...

Akkor nem mondom el. Kezdd el a játékot újra sürgősen magyarul, mert sajnos nem sokat értettél belőle!

Sok meglepetés fog érni :D

ja a fordítást a [link] -t találod.

2017. jún. 15. 16:01
 2/5 anonim válasza:
Na szóval😂 Rachel Amber egy lány aki 19 éves és sokáig Chloe legjobb barátja volt. Azért tűnt el, mert Nathan bedrogoztatta hogy elvigye a sötét szobába de túladagolta és Rachel ugyebár meghalt. (A holttestére a roncstelepen talált rá Max és Chloe) Max és Chloe egészen pici koruk óta barátok.(hogy hogy lettek azok nem tudom bocsi szerintem nem is derült ki részletesebben) A kerekesszékes kislányra gondoltál? Mert az Chloe egy másik idősíkban. Ha Max megmentette volna Williamet, akkor Chloe kapott volna tőle születésnapjára egy autót, amiben sajnos balesetet szenvedett volna és így kerekesszékbe került volna. Remélem tudtam segíteni, ja valami még nem tiszta, kérdezz nyugodtan😉
2017. jún. 15. 16:03
 3/5 anonim válasza:
Bocsi 1. Válaszoló miközben írtam akkor küldhetted el a válaszod😉
2017. jún. 15. 21:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Mindig is kicsit felhős volt a történet de most már azért így érthetőbb.
2017. jún. 16. 03:42
 5/5 anonim válasza:
Van magyarítás, töltsd le.
2017. jún. 18. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!