Baja lehet a gépemnek?
Figyelt kérdés
sziasztok légyszíves olyan írjon aki tényleg ért hozzá számítógépemről van szó szóval semmi baja nem volt a gépemnek csak gondoltam ki portalanítom tényleg eléggé poros volt minden benne hisz egy év után nem nyúltam még bele kivéve ma szóval ki tisztítottam és mikor kész lett be is kapcsoltam de a hűtő nem cpu hűtő hanem van egy hűtő egy nagy hűtő ami kifele fúj nem befele az olyan hangos lett hogy majd meg zavarodok mikor youtube-ozom cpu hőmérséklet fel megy 90-fokra gondoltam újra kéne pasztázni oké ez rendben de akkor előtte mért nem csinálta ? és mért akkor csinálta mikor bele nyúltam de újra pasztázni fogom de így nem lesz baja a gépemnek ha egyenlőre így használom nem fog tönkre menni valami alkatrész benne ? minden segítséget szívesen várok köszönöm2017. nov. 8. 16:37
1/4 anonim válasza:
Legyel szives mondatokra bontani, mert ezt igy nem olvasom el.
2/4 A kérdező kommentje:
majd más el olvassa
2017. nov. 8. 16:51
3/4 anonim válasza:
"Legyel szives mondatokra bontani, mert ezt igy nem olvasom el." + Rendesen használhatnál nagybetüket is az írásjelek után.
A cpu elötte nem volt ilyen magas vagy nem is nézted?
Az a 90° az nem kevés.
Ne használd olyan sokat, jót nem teszel vele (70° :) az kb jó már). Illetve minnél hamarabb pasztázd újra. A ventillátor az rendesen forog amúgy?
4/4 A kérdező kommentje:
persze hogy forog még ha csak forogna majd ki repül a gépből nézem rendesen a melegedéseket játék közben sem ment fel 60C° fölé most meg ha csak itt vagyok épp gyakorin 63C° van a cpu ha youtube akkor 90 játékot meg se merem nézni van egy másik gépem addig eszt pihentetném de ncore sedeléseim vannak és ha egy 1 hétre le állnánk a sedelésel félek hogy ki dobnának de akkor nem tanácsolod így használni a gépet mert károsodhat a processzorom ?
2017. nov. 8. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!