Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Igy baja lesz a gépemnek?

Igy baja lesz a gépemnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy 4 magos processzorom és a msconfig-ban 1 volt beállítva de én be-álitottam 4 re igy nem lesz baja a gépemnek ? de a játékok is gyorsabbak lettek tőle meg minden más
2017. szept. 6. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Dehogy lett gyorsabb. :)

Amit beállítottál az csak annyi, hogy induláskor 4 magot használjon 1 helyett. Teljesítményben nem oszt, nem szoroz.

2017. szept. 6. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:
mikor 1-re volt beállítva akkor a call of duty infinite warfare közepes grafikán 30 fps-em volt ki próbáltam a full grafikát 20 fpsem lett néha néha be akadva és mikor fel tettem 4 re full grafikán játszom rajta 40 fpsel akkor ez hogy van ? de amúgy mire jo ha 4 maggal indul a gép ?
2017. szept. 6. 18:33
 3/5 A kérdező kommentje:
ja és nem lesz így baja ?
2017. szept. 6. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz baja, de ezt csak beképzeled magadnak.

Olyan mint amikor valaki húz a GT610 es kártyáján fél százalékot, és égre-földre esküdözik, hogy 10 fps-el több van. :)

2017. szept. 6. 18:46
 5/5 A kérdező kommentje:
hisz ki volt irva játék közben xD akkor meg vakultam :D
2017. szept. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!