Mi baja lehet a gépemnek?
Figyelt kérdés
Telepítettem a windows 10-et, elvolt egy darabig, majd lejött egy reklámvírus amit sehogy sem tudtam eltávolítani.
Utána nem akarta elfogadni a telepítőt csak az autómatikus javítást erőltette, otthagytam de volt egy áramszünet és most már azt sem tudja megcsinálni.
Azóta sem tudom újratelepíteni, a telepítőm jó, többször is telepítettem már vele. Próbáltam minden beállítást de semmi. Sem CMS ben (alapból nem engedett abban telepíteni), sem UEFI ben (amiben mindig lehetett telepíteni). Minden beállítást próbáltam de nem megy. Azt írja ki hogy checking media file... no bootable device.
Csináltam BIOS resetet is de még mindig nem jó.
Mi lehet a probléma? Hogy tudnám újratelepíteni?
2017. jún. 28. 10:50
1/1 anonim válasza:
Hasonlít a gondod ehhez: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!