Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a gépemnek, mit...

Killzonet kérdése:

Mi baja lehet a gépemnek, mit cserélnétek rajta?

Figyelt kérdés

Sziasztok belinkelem a gépem setupját, hogy lássátok mi van benne.

Nos a probléma az hogy néha teljesen magától akár 1 VLC-s filmezés közben elszáll üvölt a hangszórón a géphang és beakad a képernyő ilyenkor csak kikapcs bekapcs segít rajta, illetve van hogy a rendszer egy ilyen eset után fel sem áll csak ha pihentetem 1 v 2 percet. Ezen felül néha indokolatlanul belassul és pl nehézséget jelent neki egy alt tab a böngészőből ha egyszerre fut 1-2 dolog. Más különben ha ezeket nem produkálja tökéletesen fut.

( PCX- en vettem újonnan bele mindent kivéve a régi winyót, náluk volt 1 hétig ami alatt futott 1 diagnosztika program és 1 hibát sem jelzett. )

Mit cserélnétek a gépen hogy ez a hiba megszűnjön?

Processzor: AMD FX-8350

Memória: 2X Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury piros HX316C10FR/8 memória

Videókártya: MSI R9 270X 2GB DDR5 R9 270X GAMING 2G videokártya

Op. rendszer: Windows 7 Home Premium 64-bit SP1

Alaplap: ASAsRock 990FX EXTREME 3 alaplap

Tároló eszköz: 931GB Western Digital WDC WD10PURX-64E5EY0 ATA Device (SATA) 29 °C 465GB Seagate ST3500418AS ATA Device (SATA)

Optikai meghajtó: Kingston HyperX Savage 240GB SHSS37A/240G SSD meghajtó

Ház: Zelman Z11Plus fekete kék világítással

Tápegység: Corsair 650W VS650 tápegység

Egyebek: Cooler Master Hyper 103 RR-H103-22PB-R1 processzorhűtő

2017. szept. 23. 09:29
 1/1 anonim ***** válasza:

W10-et tennék fel, ha az se segít sztem ez alaplap lesz.

A ramokat egyenként kizártad már amúgy?

2017. szept. 23. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!