Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen weboldalról?

Figyelt kérdés
Csináltam egy weboldalt, aminek az a lényege, hogy a közösség állítja elö a tartalmat, viszont szűrve lennének a felhasználók, lenne egy színvonal ami alatt tiltás jár. Később amikor már sok intelligens, színvonalas ember összegyült társkeresèsre alkalmas felületet is biztosítanék. Ha szürve vannak folyamatosan az idióták talán kevesebb kamus lenne mint más oldalakon. Szexpartner keresés is lenne, azért ebbe a kategóriába raktam. Viszont csak annak lenne joga hozzá az oldalon aki kéri, és látszik a tartalmain hogy nem idióta kamus.
2017. okt. 20. 19:00
 1/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ezzel sok ferfinak is segíthetnek, mert sokszor a 100 kamu levél miatt észre se veszik nök hogy 1-2 normális is van. A nöknek is jó hogy kevés, de ertelmes ember keresi öket.
2017. okt. 20. 19:02
 2/7 Ramone válasza:
45%
Van ilyen úgy hívják hogy elittárs... Ha meg szakma nélküli proli gyík vagy akkor marad a kocsma meg a fizetős nő (olcsóbb és tisztább mint egy két diplomás díva P*csa)
2017. okt. 20. 19:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez teljesen más.

Itt nem is lenne joga tarskereső funkcióhoz annak aki pl nem tud par hosszú értelmes hozzászólast, vagy cikket írni. Így van esély a jobb kommunikációra.

2017. okt. 20. 19:11
 4/7 Ramone válasza:
0%

Képzeld el ezt az oldalt ha nem lehetne privát üzenetet és képet küldeni a pin@ról.. szerinted hány látogató lenne itt?

Kutyát nem érdekelnè a weblapod ha nincs tele farok meg punci küldő egyedekkel meg a sok ratyit védő provokáló szürke emberekkel ....

2017. okt. 20. 19:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Én viszont tudom hogy vannak még emberek akik normalis dolgokat igényelnek, és akár egy jó beszélgetésnek is tudnak örúlni. Lehet hogy nem lesz sok felhasznaló, de nem is kell.
2017. okt. 20. 19:25
 6/7 Szirty ***** válasza:

Nos igen. Sajnos ahhoz hogy egy nagy nyilvánosságot megmozdító oldal ne legyen napiszar színvonalú, valóban szűrést, válogatást igényel.

"Ha szürve vannak folyamatosan az idióták"

Azonban gondolj arra is, hogy aki szerinted idióta, az jobbára mind téged tart idiótának.

Szóval nem biztos hogy egyszerű lesz, de ne add fel és legyél következetes! :)

2017. okt. 20. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Olyanokra gondolok idiótak alatt, akik tényleg egyaltalan nem tudnak helyesen írni pl. Vagy aki csak azért van ott hogy masokat kritizáljon. Ha pl valakinek sok ertelmes hozzaszólasa van, de neha trollkodik azt nyilvan nem banolom.
2017. okt. 20. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!