Számítógép baj van?! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Azért fordulok hozzátok mivel láttam már sok embert aki hasznosat válaszol. Na de térjünk a témára egy két honappal ezelőtt észre vettem hogy a gép nem érzékeli a mikrofonom pedig be van dugva és hát a ts-en sem működött. Na igen letöltöttem egy Driver Toolkit nevü programot ami elrontott mindent. Ott láttam egy olyat hogy Restore Drivers és ott restoreztem mindent és hát az történt hogy nem működik semmise. Se a hang se semmi. Se a mikrofon hiába csinálok bármit. És a legfobb baj az hogy ugye Mtazok és van egy szerver ami régen 60fpsen ment mostmeg alig 3-4fps en fut. Szeretném meg oldani a bajt. Előre köszönöm valaszotokat.. mi lehet a baj?2017. okt. 17. 17:55
1/4 anonim válasza:
Töröld le a driver toolkit nevű hulladékot és a hardverek gyártójának honlapjáról töltsd le a hivatalos drivereket
3/4 A kérdező kommentje:
És akkor úgy hogy? Be írom mondjuk a videokartyam driveret? És akkor le szedem?
2017. okt. 17. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!