Akik nem játszanak, mit csinálnak a számítógépen?
Figyelt kérdés
Hallom néha, hogy "ő már komoly felnőtt, nem játszik", de akkor mit csinálnak az ilyen emberek egész gépezés alatt? hírek és Facebook? Ennyi elég nekik? Csak nekem lenne ez kevés?2017. okt. 15. 20:50
1/6 anonim válasza:
Alapvetően? Youtube, hírek, facebook, email nézegetés, kapcsolattartás, munkára való felhasználás és az amit az emberek sosem csinálnak (legalábbis a böngészési előzményekben nem szerepel ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
2/6 A kérdező kommentje:
Te huncut...
2017. okt. 15. 21:31
3/6 anonim válasza:
Hogy mi köze a komoly felnőttségnek a játékhoz azt nem értem.
Viszont én főleg információ szerzésre használom. Pl ma megtanultam hogy hogyan lehet börtönszesz-t készíteni csak mer mér ne.
4/6 tabaki válasza:
Fogalmam sincs, mert én csak szórakozásra használom a gépet: 3D-modellezésre és -animálásra, képszerkesztésre, videóvágásra, írásra, kis programok készítésére, YouTube-nézésre és egyéb érdekességek keresésére, itteni válaszolgatásra, néha meg zene vagy betűtípusok szerkesztésével is kísérletezem. De meg kell mondanom, amikor elegem van a játékból, hozzád hasonlóan tanácstalanul bambulok magam elé, hogy mit kezdjek a drága pénzen vett gépemmel. De választ nem találok, csak a fájdalmas hiányérzet sajog, sajog szüntelen...
5/6 anonim válasza:
Szerintem te még nem jártál a szobádon kívül sehol.
Egy szer ha időd engedi, sétálj el egy közintézménybe, hivatalba, postára, vagy egy irodába. Ott kellene majd szétnézned, és egy pillanat alatt kitisztulna a kép, hogy mikre lehet még használni egy gépet a játékon kívül.
Egyébként ma már a legkisebb gumiszervizben, vagy boltban is számítógépen vezetik a nyílvántartást. Ezek ugye meg munkahelyek is egyben, így már meg is kaptad erre a titokzatos kérdésre a választ. :)
6/6 anonim válasza:
Weboldalakat készítek (részben szórakozásból, részben munkából), olvasgatok, kommentelek, információt gyűjtök, jegyzetelek, zenét/videót töltök le, videót vágok és effektezek, 3D modelleket készítek, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!