Lányok milyen játékokat játszanak a számitógépen?
Mi ez a nemi kolbász popsiban a legtöbb embernél?
Mindenki azzal játszik, amivel akar, lehet férfi, nő, földönkívüli stb... Van női ismerősöm, aki cs:go-zik, másik horrort szereti, a harmadik meg moba-zik, ahány játékos, annyi stílus.
Hagyjuk már ezt a f**t, hogy "nő/férfi vagy, ezzel kell játszanod".
Akármivel. Eleve hány éves a lány? Egyesek öltöztetős hercegnőssel játszanak, mások gzdoomban doomoznak, Brutal Doom moddal, az nagyon poénos. A Doom örök, egyszerűen megunhatatlan egyesek számára, csak ne az eredeti felbontással és színekkel menjen, mert az borzalmas mai szemmel :D
Az Alice: Madness Returns pedig szerintem totál uniszex, azonkívül csodálatos, hangulatos, művészi, kreatív, most játsszuk újra sokadjára (manapság inkább nézem, hogy a párom játszik, annak is megvan a hangulata, csak nem akármelyik játék alkalmas rá).
A szerepjátékok is jobbára uniszexek, legalábbis szerintem. De amúgy sincs szabály, csak a lányok és fiúk statisztikai különbségei miatt nyilván van játék, amivel inkább fiúk játszanak s van, amikkel inkább lányok.
suliban anno mikor kijött az eredeti NfS Most Wanted az osztályból egy csaj vitte végig elsőre
egy másik csaj meg Dead Risingozott :D
Ami "fiús" játék, és játszottam:
Skyrim - ezt 2x biztos kijátszottam
COD - ebből szinte mindegyiket
Diablo II - ezt imádom, sokszor kijátszottam, utoljára 1 éve
15-17 évesen nagyon szerettem a Quake III-at, és a CS-t is.
Illetve ha épp van párom, szeretem nézni ha játszik, mondjuk valami félős, horror játékkal (pl: Outlast, Alien isolation). Ezek elé én félnék leülni :)
26/L
Most fejezem be a Darksiders 2-t. Megvettem a Morrowind kiegészítőt az ESO-hoz és gondolkozom, hogy mellette mihez kezdjek hozzá. Lehet visszanézek a Killing Floor 2be, mert már pár hónapja nem játszottam, vagy lehet belekezdtek az Outlastba, bár a Dead Space szériát is végig akartam megint vinni.... Túl sok játék, túl kevés idő :( Van egy pár játékom amihez még hozzá sem nyúltam (Sleeping Dogs, Metro játékok, Middle-earth...) Összes Fallout játékot szeretném megint kivinni és tervezem, hogy a coop miatt megveszem a Shadow Warrior 2t.
22/N
ki a retket érdekel, hogy fiús? ovis korom óta tolom nes-től kezdve ps3-on át pc-ig stb.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!