Zarnóczné Veres Vikt kérdése:
Segítségre lenne szükségem. Nem indul rendesen a leptopom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Bekapcsol majd fehér csik s fölöte ki irja hogy a windows betölti a fájlokat. S ennyi vagyis sem? Amit tudtam lefutatam de semire se jutotam vele. A gyári visszaállítást s fertötlenitést nem csináltam meg hátha meg vannak még rajta adatok amik fontosak? Úgy gyanítom hogy virusos let?2017. okt. 16. 21:12
1/1 Mr. V. válasza:
Indítsd csökkentett módban, akkor a vírusok nem töltődnek be általában, majd futtasd ezt:
cmd
sfc /scannow
Ez a rendszerfájlokat rendbe rakja, ha sérültek.
Amennyiben így elindul, futtass egy víruskeresést. Avira Command Line ajánlott. Avast, Eset és hasonlók felejtősek, a felét találják csak meg az Avirához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!