Ismertek valakit, aki foglalklzik bitcoin bányászattal rendesen nagyban és ért hozzá? Szükségem lenne segítségre
Új vagyok még a témában,de viszonylag már sokat olvastam. Szeretnék venni egy antminer s7-et. De csak akkor veszem meg ha valakivel tudok beszelni errol es elmond mindent amit tudnom kell.
Nagyom hálás lennék :)
Válaszotokat elore is koszonom
Azzal nem fogsz semmit keresni, csak veszteni.
0,25 W/Gh amikor már 0,098 W/Gh-nél tartanak akik nagyban csinálják. És az áramot is olcsóbban kapják mint te.
Tehát min. 3x kevesebb költségbe kerül nekik az üzemeltetés. És az nyer akinek a legkevesebbe kerül. Mivel a bitcoin bányászat áram átalakítása bitconná.
Számoljunk ugy hogy az aram nem kerul semmibe:)
Es egyebkent az eszkoz ha jol tudom 4.7 th/s al tud dolgozni
40 forintos árammal havi 38 ezer forintnyi áramot fogyaszt. (Ez fel fog tűnni annak akitől veszed az áramot.) És 35 ezer forintnyi bitcoint termel.
4-12 hónap áramköltség nélkül talán visszahozza az árát, ha addig nem megy tönkre a hardver és nem szűnik meg az ingyen áram. Az árfolyamtól és a nehézség emelkedésétől is függ mennyi idő alatt.
Közben csinálsz egy párszázezres áramszámmlát annak akitől van az áram.
Utolsó, erről tudsz bővebb infót adni? akár írást, akár linket?
Nulladik, ha annyira bányászni akarsz, nézd meg inkább az etherium lehetőségeit. Azt még úgy ahogy lehet bányászni házilag. De a bitcoin akkor energiaigényű, hogy lényegében az áramot adod el, amit elhasználsz. Ha miközben ezért pénzt kapsz de neked nem kell továbbfizetned az valóban jó üzlet, de nem jobb ha ezenkívül további nyerseséged is lesz? És ez utóbbit akkor is folyathatod ha mgszünik a villany támogatód.
Tudtok ajánlani bér alapú bányászatot?
Kaptam egy ajánlatot $600-t kellen fizetni, 3 évig termelni?
Vélemény?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!