Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hallott már valaki a bitcoin...

Hallott már valaki a bitcoin bányászatról?

Figyelt kérdés

2016. aug. 28. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
igen hallottam már.. 5 évvel ezelőtt.
2016. aug. 28. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Mi ennek a lényege? Annyit tudok, hogy a bitcoin

egy virtuális pénz, és hogy megszerezni könnyebb ha van pénzed mint visszaváltani valódi pénzre.

2016. aug. 28. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
csak akkor éri meg ha ingyen áramot tudsz szerezni és sok tőkéd van egy sz.gép park kiépítésére.
2016. aug. 28. 14:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Ingyen áramot lehet szerezni, kérdés mennyi kell hozzá...
2016. aug. 28. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

Ide is belinkelem

[link]

[link]

A NYT cikkel kapcsolatban az se baj, ha nem tudsz angolul, elég, ha megnézed a cikk elején a galériát, hogy érezd fílinget :)

2016. aug. 30. 11:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Értek angolul, de nem értem miért bízza valaki a pénzét egy a "bermudákon bejegyzett" cégre amelynek semmiféle pénzügyi biztosítása nincs, és felelősségre sme vonható, tehát kártalanítani sem fog. Értem én hogy árulnak iylen "bányászgépeket" is, de ez is nem csak egy mód, hogy pénzt pumpáljanak a pénzügyi lufiba?

Ez az egész nem egy szájber köntösbe bújtatott történet valójában "brókermarcsi" elven működtetve?

A program, meg a bányagépek meg csupán kellékek..

Rosszul sejtem?

Tudom hogy vannak bitcoin feltöltő autmaták, de nem nagyon láttam még bitcoin, vagy ethereum elfogadó helyet.

2016. aug. 30. 11:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Gondolom,a hardverigény meg úgy nő, ahogy egyre több klienst kellene kifizetni napról napra..

Hiszen ha többet dobnak a kalapba, növekszik a teherbírás is.

2016. aug. 30. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!