Tudnátok ajánlani gamer egerek (et) ami nagy kézre van kitalálva?
Steelseries Rival 300: kiváló szenzor és anyaghasználat. Sajna most szinte mindenhol a fényes fehér verzió van raktáron, ami nekem nagyon nem jön be, a matt fekete gumibevonata viszont kiváló, csak sajna vagy 5-6000 Ft-al drágább. Ha valahol találsz HP Omen fantázianevű egeret, az 100%-ig ugyanaz, csak olcsóbb:
A Mionic Naos 7000 az egyik legkényelmesebb egér nagy kezűeknek, de sajnos az utóbbi pár hónapban vagy 25%-al megdrágult:
Olcsóbb alternatívája a Naos 3200, ami a 7000-el ellentétben lézeres szenzorral rendelkezik, amit a profi gamerek egyből lefikáznak. De nekem majd' egy évig volt ilyen egerem, és azért egy jó 2.0-ás K/D arányt össze tudtam lőni vele CoD-ban. Igaz, én nem rángatok fél métereseket az egéren, talán ezért nem tudtam kiakasztani a szenzort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!