Tudtok olyan laptopot ajánlani a MediaMarkt kínálatából, ami 200k forint alatti árban mozog, és elfutna rajta egy Witcher 3 is?
A 200k az Kunát jelent ?
Nem tudom hol élsz, de mifelénk, itt Magyarországon még a Forint a hivatalos fizetőeszköz.
#1:
-Ha nem tudnád, a "k" az ezret jelöli. Elég gyakori rövidítés az interneten.
-A 200k mögé odaírta, hogy forint.
A 2 közül nem tudom, melyikkel nem voltál tisztában a "válaszod" megírásakor, de azt ajánlom, hogy tájékozódj jobban, vagy olvasd el rendesen a kérdést mielőtt okoskodsz.
A kedves kérdezőnek pedig: Attól tartok, hogy a lehetetlent kéred. Ennyi pénzért talán találsz egy olyan laptopot, amiben 950M van. Abból már kisajtolható a minimum 30 fps. Azonban az új játékok nagyrészéhez alkalmatlan. Ha olyan notebookot szeretnél, amin lehet rendesen játszani, akkor MINIMUM egy gtx1050-nel rendelkezőt válassz. Ahhoz viszont mélyen a zsebedbe kell nyúlnod.
2 értelmes opciót látok az esetedben:
-bővíted a kereted
-veszel egy asztali pc-t 200k-ért
Játékra notebookot ennyi pénzért ne vegyél, különben nagyon hamar csalódott leszel.
5-6 éve nyomom itt a GYK.n, és nyilván tudom mi az a "k".
Próbálom az embereket arra sarkallani, hogy beszéljünk magyarul, mert mindenre van magyar kifejezés, vagy rövidítés. A k helyett egy e betűt írunk, ponttal, mindjárt úgy néz ki mint amit egy ember fogalmazott meg, és nem úgy mint egy taknyos cserebogár.
De rendben. Én okoskodom, persze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!