Mi történik a gépemmel?
2017. szept. 22. 21:10
1/2 Bihar Valatonon válasza:
Benyelt valamit ami terheli a rendszert nem ártana egy rendszer takarítás, vagy ha nem oldja meg windows újratelepítés
2/2 A kérdező kommentje:
CCleanert futtattam és vannak olyan hibák amiket nem tud kitörölni.
ActiveX és osztály hibák InProcServer32\C:\Windows\SysWOW64\ConnectedStorageService.ProxyStub.dll HKCR\CLSID\{B2D2142A-9055-4C37-B3FA-EEFDD4C1DC59}
ActiveX és osztály hibák InProcServer32\%CommonProgramFiles%\System\Ole DB\msdaora.dll HKCR\CLSID\{e8cc4cbe-fdff-11d0-b865-00a0c9081c1d}
ActiveX és osztály hibák InProcServer32\C:\Windows\System32\ConnectedStorageService.ProxyStub.dll HKCR\CLSID\{B2D2142A-9055-4C37-B3FA-EEFDD4C1DC59}
Telepítő hivatkozási hiba C:\Users\admin\AppData\Local\Temp\DirectX_Setup HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders
Ezek okozhatják a lassulást?
2017. szept. 23. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!