Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi történik a gépemmel?

Mi történik a gépemmel?

Figyelt kérdés

Oké, először bevallom, hogy nem vagyok egy informatikai zseni, szóval ha választ írsz, kérlek úgy írd le, mintha egy hülyéhez beszélnél. Szépen és választékosan. És nem akarok "ha hülye vagy a gépekhez miért van géped" kérdéseket. k? k. Szóval, annyi történt hogy valamelyik nap biztos történhetett ez, de a gépem hírtelen úgy viselkedik, mintha folytonosan egy checkpointot töltene be, akármikor ha bekapcsolom. Példák: Az Opera nem jegyzi meg az előzményeimet, A Photoshop nem jegyzi meg az újonnan készült brushjaimat és visszatér egy alap layout-beállításba, nem tudok bejelentkezni a Skypeba, valami olyasmit ír, hogy "A Skype nem tudott kapcsolatot létesíteni.". Na meg a hátteremet nem tudom átállítani, ha meg megpróbálom átállítani, akkor csak fekete lesz az egész. Most perpillanat nem jut eszembe semmi más, ha fog, akkor szerintem leírom.

Windows 8-am van, de Stardock 8 van rajta. Kérlek emberek, segítsetek. Nagyon zavar már ez a probléma.

Kérlek no hate. Tudom, hogy retardált vagyok.

#gép #infoanalfabéta
2015. nov. 16. 18:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehet a gépeddel ugyan de annyit tanácsolnék hogy ha van valamelyik hozzáértődnek win 7 inkább tetesd rá azt .A win 8 csinált nálam is nagyon fura dolgokat és sokszor olyan alap dolgokat mint pl hogy a telefont nem volt hajlandó felismerni vagy a torenteket letölteni .
2015. nov. 16. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!