Mi történik a gépemmel?
Oké, először bevallom, hogy nem vagyok egy informatikai zseni, szóval ha választ írsz, kérlek úgy írd le, mintha egy hülyéhez beszélnél. Szépen és választékosan. És nem akarok "ha hülye vagy a gépekhez miért van géped" kérdéseket. k? k. Szóval, annyi történt hogy valamelyik nap biztos történhetett ez, de a gépem hírtelen úgy viselkedik, mintha folytonosan egy checkpointot töltene be, akármikor ha bekapcsolom. Példák: Az Opera nem jegyzi meg az előzményeimet, A Photoshop nem jegyzi meg az újonnan készült brushjaimat és visszatér egy alap layout-beállításba, nem tudok bejelentkezni a Skypeba, valami olyasmit ír, hogy "A Skype nem tudott kapcsolatot létesíteni.". Na meg a hátteremet nem tudom átállítani, ha meg megpróbálom átállítani, akkor csak fekete lesz az egész. Most perpillanat nem jut eszembe semmi más, ha fog, akkor szerintem leírom.
Windows 8-am van, de Stardock 8 van rajta. Kérlek emberek, segítsetek. Nagyon zavar már ez a probléma.
Kérlek no hate. Tudom, hogy retardált vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!