Mindig ez történik a gépemmel, újratelepítés sem segít, mi a probléma?
Az a gond, hogy feltelepítek minden drivert, majd újraindítom a gépet, és csak 1 nagy feketeséget látok a bejelentkezési képernyőnél. Néha bevillan, hogy írjam be a jelszót, aztán megnyomok 1 gombot, és megint eltűnik az egész..
Mi lehet a probléma? Már vagy 7x újratettem a gépet, ilyenkor amikor rossz a kép megtudja csinálni a windows ilyen felújítással, aztán megint mindent feltelepítek, ilyenkor van, hogy működik, de egy újraindítás után megint rossz...
Valaki tud segíteni?
A gép amúgy:
FX 6300
Kingstone 8gb ram 1600mhz DDR3
Nvidia GTX 650 Ti
Ssrock 980de3/u3s3
Igen, tesóm pont tegnap tette újra az ő laptopját vele, tökéletes nála. De a laptopomon én is ezzel szoktam újratenni, és nekem is tökéletes. Amúgy Windows 8 ról van szó.
A Driver telepítőkkel is rendbe van minden, mert netes driverekkel is ugyan ez történt ...
Pont most tettem újra ismét, feltettem: A hangkártya drivert + Google Chrome-t , valamint a videókártya drivert. Újraindítottam, bejöttek a csempék rákattoltam, hogy hozza be az asztalt, erre eltűnt minden ismét.
Valaki tud megoldást? Kezd nagyon kikészíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!