Mindig ez történik a gépemmel, újratelepítés sem segít, mi a probléma?
Az a gond, hogy feltelepítek minden drivert, majd újraindítom a gépet, és csak 1 nagy feketeséget látok a bejelentkezési képernyőnél. Néha bevillan, hogy írjam be a jelszót, aztán megnyomok 1 gombot, és megint eltűnik az egész..
Mi lehet a probléma? Már vagy 7x újratettem a gépet, ilyenkor amikor rossz a kép megtudja csinálni a windows ilyen felújítással, aztán megint mindent feltelepítek, ilyenkor van, hogy működik, de egy újraindítás után megint rossz...
Valaki tud segíteni?
A gép amúgy:
FX 6300
Kingstone 8gb ram 1600mhz DDR3
Nvidia GTX 650 Ti
Ssrock 980de3/u3s3
közben sikerült megjavítanom, ha valakit érdekelne leírom a folyamatot.
Szépen újrapakoltam a gépet, hogy tiszta lappal induljunk.
Tényleg a videókártyával, de nem ment tönkre.
Mivel ezen a kártyán nincs DVI csatlakozó remélem jól írom, ezért a videókártya eredeti átalakítójával volt használva a gép. Közben rájöttem, hogy a monitoron van olyan bemenet, mint az az átalakító, szóval találtam is a kártya dobozában 1 olyan kábelt, összekötöttem, mivel máshol olvastam, hogy ez lehet bezavarhat a dolgokba.
De itt még nem álltam meg. A dobozt jobban átkutatva találtam egy másik átalakítót, 2 molexről PCI-re ( 6 pinesre ). Gondoltam egye fene, hiába van ilyen kábele a tápnak próbáljuk ki. Jobban megvizsgálva láttam, hogy ezen a 6 pinből csak 5 van, és alulról a középső úgymond hiányzik. Gondoltam teljesen m1 mivel szarakodok egész nap próbáljuk ki. Molexeket megvizsgálva 4 kis "botocskából" csak 3 volt az átalakítón, itt még mindig folyattam a folyamatot. Összekötöttem szépen a dolgokat, aztán beindítottam a Hidroplánt. ( Nevét az eredeti processzor hűtőről kapta ) Vártam a csodára, és megtörtént. Köszönöm mindenkinek aki itt segített az oldalon, remélem még egyszer nem jön elő ez a hiba. Mindenkinek további szép napot!
Sziasztok... Ismét előjött a probléma.
Nem hagyott nyugodni ez a videókártyás dolog, kipróbáltam egy másikkal, valami régivel, driver nélkül ez is beindult vele, mint a GTX -em , driver telepítés után, és gépresi után itt is elment a kép. Mit tegyek?!!
Most megint azt csináltam, hogy letöröltem a drivert, csökkentett móddal, így ismételten bejött a kép...
Most nem tudom mit tegyek, megpróbálkozok azzal, hogy újratelepítem a drivert, és most semmi felbontást / frissítést nem változtatok, aztán resizem a gépet párszor. Hátha az gondja ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!