Mi a bitcoinbányászat?
Valaki elmagyarázná érthetően, hogyan bányászhatnék bitcoint?
A bányászat ingyenes?
Milyen program kell hozzá?
Mennyit lehet vele keresni?
Hát igen, a bitcoin szerinted nem pénz, ennek ellenére most már a vezető valutákhoz kell hasonlítanod, hogy ócsárolhassd.
Egy 8 éves valutát sok száz éves vezető valutákhoz kell hasonlítanod ahhoz, hogy a bizonytalanságát demonstrálhasd. Erről ennyit.
"mert hogy nem lesz örökéletű az biztos. "
A látnoki képességeidhez viszont külön gratulálok, ahhoz hogy személyes jóslást érvként próbálsz előadni, már kevésbé.
"Hát igen, a bitcoin szerinted nem pénz, ennek ellenére most már a vezető valutákhoz kell hasonlítanod, hogy ócsárolhassd."
Pénz lesz majd ha bemegyek Magyarországon egy valutaváltóba és forintért kapok bitcoint. Akkor pénz lesz...
Nem ócsárolom, de nekem az nem biztos fizetőeszköz ami 2 nap alatt a negyed értékét elveszti. Vedd te ha akarod vagy bányászd, erről volt szó...
"Egy 8 éves valutát sok száz éves vezető valutákhoz kell hasonlítanod ahhoz, hogy a bizonytalanságát demonstrálhasd. Erről ennyit."
A bizonytalanságát az árfolyamingadozása adja. Ha ezt nem érted, érzed át akkor nincs miről beszélgetni...
"A látnoki képességeidhez viszont külön gratulálok, ahhoz hogy személyes jóslást érvként próbálsz előadni, már kevésbé."
Kína illegálisnak minősítette pár napja, be is tiltották a kereskedését. A világ legnépesebb országában:
A Magyar Nemzeti Bank "rendkívűl kockázatosnak" tartja a bitcoint:
Ez egy valutával nem szokott előfordulni. Pláne nem 8 év után. Szerinted ez rendben van??? Szerinted mind Kína mind az MNB nem ért hozzá. Csak te meg a többi "bitcoinfan".
Mint írtam nincs ezzel gond, de hogy isteníteni egy olyan dolgot ami még gyerekcipőben jár azért az durva. Jövő hónaptól kérd abban a fizudat :)
"Ez egy valutával nem szokott előfordulni."
Tényként tálalsz olyasmit ami nem igaz. A dollár hányszor megzökkent? A pengő örökre eltűnt. Nézd meg mi van Venezuelában, mi volt régen a volt Jugoszláviában?
Az értékten bitcoinod meg valahányszor zökkent egyet utána a többszörösét érte.
Ennyit az istabilitásáról.
Legutóbb akkor volt hasonló panasz, amikor közel 3 ezerről lement kettőezerre, erre majdnem felment 5 ezerig, s most is háromezer fölött van jóval, majdnem a duplája annak a mélypontnak, és több annál mint amiből abba a 2 ezres mélypontba zuhant.
Szóval rendkívül bizonytalan, annyira, hogy zökkenéskor a korábbi csúcsnál is magasabban van...
Az is elég gyenge érv, hogy akkor lesz pénz, ha a valutaváltók elfogadják. Sokáig a román lejt se váltották, akkor az se volt pénz? Kevered a fogalmakat nagyon.
Vagy csak nem valuta, de most már pénz? Merthogy nemrég pénz se volt.
Oké te nem veszel bitcoint. De nem csak azt nem veszel, hanem sok száz vagy akár ezer pénzből se veszel. Ezzel az erővel azt mind felsorolhatnád amit a stabilitása ellenére szintén nem veszel.
Bitcoint azok vesznek akik ezekkel is foglalkoznak, az nem érv, hogy az nem veszi aki ezzel nem foglalkozik.
"isteníteni egy olyan dolgot ami még gyerekcipőben jár azért az durva."
Ezt viszont nem tette senki.
Szerintem meg az a durva, hogy hazudnod kell valamiről ahhoz hogy ellenezhesd. Te most magadat akarod győzködni arról, hogy ez valami ördögtől való?
Ez valami önigazolás, vagy mi?
"aki az összes érvemet meg akarja cáfolni"
ez hazugság.
összes érv megcáfolásáról nem volt szó, de nemhogy összes, még néhány érv megcáfolása se történt.
ép csak rávilágitottam, hogy tényként tálalsz olyasmiket amik nem tények, igazságként hangoztatsz olyasmiket amik nem igazak.
itt nem érv megcáfolások történtek a részemről, hanem érveként feltüntetett ál-érvek, csúsztatások leleplezése.
már az is sokat elárult mikor a%-omat emelted ki mintha az is valami érv lenne. a következő az lesz, hogy kimazsolázod az elütéseimet. ezek szoktak jönni amikor nincsenek érvek.
pl. azt hogy lement 75%-ára nemhogy nem cáfoltam meg de még egy hasonló korábbi példát is hozzátettem. igaz én azt is hozzátettem, hogy a korábbi mélypont után felment a duplája fölé, s most is a mélypont előtti csúcs fölé ment vissza.
szóval az érveidet nem megcáfolom, csak kiegészítem ilyen apróságokkal amiket te ügyesen elhallgattál, hogy úgy tűnjön, neked van igazad.
"hanem érveként feltüntetett ál-érvek, csúsztatások leleplezése."
- Ne haragudj de a válaszaidból nem derül ki, hol csúsztattam, hazudtam...
"az is sokat elárult mikor a%-omat emelted ki mintha az is valami érv lenne."
- Az nem érv hanem a megszólításod mert még egy nyamvadt nicknevet sem adsz magadról, ezt sosem értettem hogy egy ÁLNEVET miért kell titkolni. Na ezért így szólítottalak, nem tudlak a neveden mert nem írod ki. Érthető???
"a következő az lesz, hogy kimazsolázod az elütéseimet."
- Arra sosem lesz szükség mert minden hozzászólásodban vannak érdekes dolgok.
" konkrétizáljam is a többieknek: aki a korábbi csúcson beszállt 2.7 millióval, annak most a hatalmas suhanás ellenére 3.6 milliója van, s fehér barátunk et próbálja kudarcként tálalni, hogy nem 4.8 milliója van... Szóval a csunya rossz bitcoin 3 hónap alatt nem 70% nyerességget hozott neki, hanem csak 30%-ot. 3 hónap alatt. S ez próbálja kudarcként tálalni"
- Látod, látod megint nem érted! Nem az a gondom hogy a csúnya bitcoin hozott 3 hónap alatt 30%-ot 70helyett, hanem az a bajom hogy 2 nap alatt zuhan 20-at! Hogy ez miért gond, azért komám mert ez megtörténhet. És mi a garancia arra hogy a következő 25%-os zuhanás után is fel fog állni. Tudod az elmúlt időben generált hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni hozamokra. Ezt minden ilyen helyen leírják és tudomásul kell venni. Ha ez megszokott a bitcoinnál hogy pár nap alatt a negyedét elveszti az értékének akkor ez nem az én bulim, ennyi a gond vele. Ez valutával nem történik meg csak a bitcoinnal meg a tőzsdén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!