Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » V380 4g solar kamera beállítás?

V380 4g solar kamera beállítás?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van 1 napelemes 4g sim-es térfigyelőkamerám, aminek a beállítása annyiból állna, hogy kap 1 sim-et és 1 sd kártyát, aztán QR kóddal hozzáadom 1 applikációhoz, és látnom kéne.Azzal a telekomos kártyával próbáltam amit az iphone-omba használok, korlátlan net / beszélgetés / sms, és 4G képes, de mégse tud a kamera a hálózathoz csatlakozni, hiába reseteltem kb 10x, levettem a pinkódot, stb.. valaki tapasztalt valami hasonlót? A gyártó szerint minden SIM kártya jó ebbe a kamerába ami tudja a 4G-t, feleslegesen nem akarok 1 új SIM-et beszerezni a kamerába ha egyelőre azzal se működik amit mindennap használok.
ma 14:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!