Szerintetek is undorító az Apple?
Így hogy most nemrég megjelent a Galaxy s8 szinte káva nélküli kijelzővel, az apple szokás szerint ellopta ezt a koncepciót és az Iphone 8 is hasonló kijelzővel lesz kapható.
Valamelyik nap néztem egy videót az 1.0 androidról és az 1.0 IOSről, hát egy csomó funkció nem volt benne a legelső ios-ben, míg az androidban már a kezdetekben benne volt.
PL.: az első ios-ben nem lehetett lapozni a alkalmazások között, nem lehetett elrendezést változtatni, sőt ha jól tudom még hátteret se lehetett beállítani.
Mint mondtam fentebb, ezek a funkciók már az 1.0-ás android-ban benne voltak !!!
Hmmm... akkor ki is utánoz, kit ?
Véleményem szerint az Apple már nincs egy szintem a jól ismert koreai márkával.
A Samsung mindig egy lépéssel előrébb van/volt/lesz.
#6 -os
Ez az "ők fejlesztik tökélyre" kijelentés kicsit elfogult, nem gondolod ?
Android 1 2008 szeptemberében jelent meg az IOS 1 2007ben.
2010-ben kijött az Ipad, utána rá jött a Samsung és a többi gyártó a saját tableteivel.
2013-ban 5S-ben megjelent az ujjlenyomat-olvasó utánna a Samsung gondolta,hogy nekik is gyorsan bele kéne tenni a S5-be, de nem volt idő normálisat fejleszteniük, így egy ezer éves technikájú olvasót tettek bele...
Megjelent az Apple pay utána jött a Samsung Pay, megjelent a Siri utána rá a samu kidobta a saját asszisztensét...
Vagy például ott az earpods, ami után a samsung egy szintén hasonló formájú fülhallgatót dobott piacra.
Apple wallet majd Samsung wallet.
De még mennyi ilyesmi van...
Viszont egy dolgot még elfelejtettek lemásolni, ami nem más mint a stabil, gyors, operációs rendszer.
Volt galaxy s2-m majd s4, utána pedig s6(ami naponta lefagyott) Ezután váltottam Iphone 7 plusra.
Most már soha nem akarok droidos telefont...
#17: Az utóbbi időben négy másik országban is éltem, de sehol nem tapasztaltam ekkora telefon-buzériát és márkaőrületet.
-Milyen telefonod van?
-Mit tudom én, valamilyen Huawei.
-Jó, de hányas?
-Nem tudom.
-P8, vagy P9?
-MONDOM, HOGY NEM TUDOM!!!
-Nem tudod, hogy milyen telefonod van?
-B***meg, most sétált el mellettünk az új személyzetis csaj azokkal az óriási kannáival, és téged komolyan a telefonom típusa érdekel leginkább?
Szakállas informatikusaink a kávégép mellett arról vitatkoznak, hogy az új iOS frissítéssel 10, vagy 20%-al bírja tovább az iPhone-juk, mint azelőtt. Túl öreg vagyok én már az ilyesmihez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!