Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudtok Far Cry 3-4-hez hasonló...

Bence2601 kérdése:

Tudtok Far Cry 3-4-hez hasonló játékot xbox360-ra?

Figyelt kérdés
3. Résszel régebben játszottam gépen de a múltkor kivittem a 4.-et xboxon és nagyon jó élmény volt. Az tetszik hogy a világ tök szép, lehet szabadon mászkálni és vadászni meg nyírbálni az ellenségeket :D Kijöttem ebből a témából és nem is annyira követem az új videojátékokat, azt tudom hogy már egy 2 éve kb nem csinálnak 360-ra mert lejárt az ideje...

2017. aug. 18. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Crysis 1, Far Cry 2, Just Cause 2, Assassin's Creed sorozat, Rise of the Tomb Raider, Metal Gear Solid V.

Ilyeneket mondanék. Vagy a világ nyitott, vagy lehet szabadon nyírbálni vagy pedig megvan benne az FC féle gyűjtögetés, felfedezés, stb. De egyik sem pont ugyan olyan.

2017. aug. 18. 13:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek közül csak a Just causet és a Mgst nem próbáltam még :)
2017. aug. 18. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!