Megéri idén majd xbox360-at venni? Vagy nemsoká jön a 720 vagy hasonló?
A következő generációt valamikor 2012-13 környékére tervezik, szóval szerintem érdemes még beruházni rá.
A következő még nincs bejelentve, még hivatalos neve sincs.
Xbox 720......
2 percig ezen nevettem xD
2. válaszoló olvass már először, mielőtt nevetsz, és hülyének nézed a kérdezőt. Én is úgy olvastam, hogy 2012-13 fele adják ki a 720-ast. Sztem vegyél 360-at még, mert 2012-ben már úgy is VILÁGVÉGE.
Szóval megéri, amikor kijön a 720 úgyis 100000Ft felett lesz, gondolom ÉN hogy ebbe már blue-ray lesz, de annyira nem jártam utánna a dolognak.
23:03
Valószínűleg tényleg kicsit túloztál. Ezekkel a gépekkel próbálnak széles rétegeket lefedni. Amikor a 360 kijött akkor is 3 változat volt kapható: Core (kb 50e) Premium (70-80e) Elite (100e felett). Aztán lassan leváltották: Core->Arcade, Premium->Pro. Ezek persze mind azt tudák, csak a körítés volt más (pl. vezetékes, vagy vezeték nélküli játékvezérlő, nagyobb merevlemez, más szín).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!