Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10-ről visszafrissítet...

Merrybell kérdése:

Windows 10-ről visszafrissítettem 7-re, de nem működik, "nem eredeti", mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég úgy gondoltam Windows 10-re frissítek a sok pozitív vélemény okából. Miután hosszas várakozás után lefrissített, végül egyáltalán nem tetszett, és visszaváltottam volna szeretett Windows 7 Premium Home nevű "csomagomra". Miután ez sikerült, a gépem folyamatosan "A windows ezen példánya nem eredeti" ablakokkal bombáz minden belépéskor, illetve ki is írja az asztal felett jobb alsó sarokban. Régen semmi ilyen probléma nem volt, fogalmam sincs mi romolhatott el. Régebben lett vásárolva a laptop, úgyhogy fogalmam sincs hogy ki tette rá a windowst. Semmilyen termékkulcs, stb. birtokában nem vagyok. A gép mély bugyraiban áskálódós utasításokat sem tudom sajnos követni mert lány létemre nem értek hozzá, illetve egy ismerősöm sem tud ebben segíteni. Youtube videón keresztül ahol mutatják még talán-talán, de nem találtam ilyesmi videót sehol. Iszonyatosan hálás lennék ha valaki tudna segíteni. Minden választ köszönök :)
2017. aug. 13. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen veszel egy eredeti Windowst. Még véletlenül sem töltöd le a pl. WindowsLoader 2.2.2 Daz által készített programocskát és aktiválod vele a Winedet! Mert az csúnya dolog :)
2017. aug. 13. 19:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm. Feltétlen a becsületes utat járom .. :D
2017. aug. 13. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!