Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eredeti Win10 fogta, és...

Eredeti Win10 fogta, és elvette az adminisztrátori jogaimat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma beléptem, és nem tudtam semmit telepíteni, mert feldobta az ablakot, hogy "adminisztrátori jelszó kell hozzá" és az igen-nem-ből csak a "nem" volt kattintható. Megnéztem, és nem jelöli adminisztrátornak a felhasználómat... EZ AZ EGYETLEN EGY FIÓKOM. 3 napja van nálam a gép, nem állítgattam sehol semmit... mi a fenét csináljak?
2017. aug. 4. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak nem használtan vetted a gépet?
2017. aug. 4. 09:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Mentsd le az adataidat es rakd ujra a windows. Vagy adminkent futtattal valami virust, vagy valaki megbuheralt valamit, vagy te brutalisan elrontottal valamit.
2017. aug. 4. 09:55
 3/7 A kérdező kommentje:

újonnan vettem

próbáltam volna egy recovery-t... de nem engedi adminisztrátori jelszó nélkül... ami már nem a felhasználóm jelszava mivel nem adminisztrátor

2017. aug. 4. 10:17
 4/7 A kérdező kommentje:

nem hinném hogy vírus, mivel csak a steamet szedtem le meg oda pár játékot

+ egyetemi oldalról az office 365-öt

2017. aug. 4. 10:17
 5/7 A kérdező kommentje:

cmd-n belül a net user-re azt írja ki hogy

alapértelmezett fiók xxxxx (az én felhasználóm) defaultuser0

rendszergazda Vendég

2017. aug. 4. 11:07
 6/7 A kérdező kommentje:

update: most random megváltozott a téma egyik újraindításnál a gépen

hát, nagyon remélem hogy nem valaki mászkált be a gépbe microsoft fiókomba töréssel, de az sok mindent megmagyarázna

2017. aug. 4. 11:27
 7/7 A kérdező kommentje:

OKÉÉ MEGOLDVA :D

(csökkentettbe belépés, ott fiókbeállítások, ott fiók tulajdonság átállítás és sikerült átrakni magam rendszergizdára)

szóval még csak újra se kellett rkani ezt a szennyet

[közben utánaolvastam, és több ezer embernek volt ilyen problémája, kösz win10]

2017. aug. 4. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!