Miért nem működik a hang a számítógépemen?
Az eszközkezelő szerint sem tudom eldönteni mi lehet a baj. Próbálkoztam driver újratelepítéssel, de az sem segített.
Szerintetek hardveres gond van vagy esetleg lehet még valamit ügyeskedni?
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
Így van, tudni kéne hogy érted, hogy nem működik...
Hangkártyád milyen? Drivert honnan szedted? Oprendszer?
Ha rámész a hang ikonra alul a tálcán és megy valami zene akkor látod ugrálni a zöld csíkot vagy X-et mutat, vagy valami...? Lejátszóeszközökben az van-e kijelölve ami rá van dugva? Jó helyre van bedugva a hangfal/fejhallgató?
Hangkártyád milyen? Drivert honnan szedted? Oprendszer?
- Windows 7-es oprendszer, kb. 4-5 éve telepítve van minden driver, eddig hibátlanul működött és egyik napról a másikra valamiért elromlott.
Ha rámész a hang ikonra alul a tálcán és megy valami zene akkor látod ugrálni a zöld csíkot vagy X-et mutat, vagy valami...? Lejátszóeszközökben az van-e kijelölve ami rá van dugva? Jó helyre van bedugva a hangfal/fejhallgató?
Kipróbáltuk másik hangszóróval de azzal sem működik. Jó helyre van dugva. Viszont most vezérlőpultban ezt találtam.
Akkor most a csatlakozó romolhatott el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!