Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nincs hang a számítógépe...

Miért nincs hang a számítógépemen?

Figyelt kérdés
A fejhallgatóval kifogástalanul működik, viszont nem sikerül kihangosítanom. Mit lehet ilyenkor tenni?
2015. febr. 26. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyenkor le kell írni az előzményeket, és akkor talán tudunk mondani valami okosat.
2015. febr. 26. 18:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Túl sok előzmény nincs. Bekapcsoltam a gépemet, mert szerettem volna kihangosítva zenét hallgatni, de a belső hangszóró néma maradt. Semmilyen beállítást nem módosítottam rajta előzőleg. Kíváncsiságból bedugtam a fülest, és azon szólt. Szóval nem értem ezt az egészet. Természetesen a hangerő nincs lenémítva.
2015. febr. 26. 18:13
 3/3 b4r4thg ***** válasza:
Ha a füles szól, de ugyanazon a bemeneten a hangszóró már nem, akkor azzal van a baj. Megtört a kábel, nincs rendesen bedugva, vagy valami más baja van.
2015. febr. 28. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!